Yksityisyyskäytäntö

Meidän yksityisyyskäytännön tarkoitus on auttaa kuvailemaan miten ja mitä tietoja keräämme, sekä missä tietoja käytetään. Ota meihin yhteyttä jos sinulla herää kysymyksiä.

 

Vastuullinen Taho

Vastuullinen taho joka kerää, prosessoi ja käyttää henkilökohtaisia tietojasi asetettujen tietosuojalain puitteissa on Turun Hopea Oy. Turun Hopea Oy:lle yksityisyytesi on tärkeä ja sen suojaaminen sitoutuneesti. Jos et hyväksy tietojen keräämistä, prosessointia ja henkilötietojen käyttöä, voit lähettää sähköpostin tai kirjeen, yhteystiedot löydät alta:

info@turunhopea.fi
Turun Hopea Oy
Tammitie 5, 20541,
Turku, Finland

 

Tämä yksityisyyskäytäntö sisältää seuraavia tietoja:

  • Mitä henkilötietoja kerätään ja mihin niitä käytetään
  • Kenelle tietoja mahdollisesti jaetaan
  • Mitä vaihtoehtoja sinulla on käytettävissä
  • Ajanjakso tietojesi säilyttämiseen
  • Turvallinen tiedonsiirto
  • Linkit
  • Evästeet
    • Miksi käytämme evästeitä
    • Kolmansien osapuolten sulautettu sisältö
    • Miten hallinnoida tai poistaa evästeitä

 

Mitä henkilötietoja kerätään ja mihin niitä käytetään?

Me pääsemme käsiksi tietoihin jotka olet vapaaehtoisesti meille antanut sähköpostitse tai olemalla suoraan yhteydessä meihin, tähän sisältyy henkilötiedot jotka kerätään sivustollamme kun täytät kaavakkeen tai teet tilauksen, tiedot kuten nimi, sähköposti, puhelinnumero, postiosoite ja muut tiedot kerätään jotta tilauksesi voidaan prosessoida tai vastata pyyntöihin.

Voimme myös kerätä tiedon koskien selainta tai IP-osoitetta estääksemme hyökkäyksen sivustollamme, tämä sisältää vaikka ei yksinomaisesti, automatisoidut kirjoitukset jotka esittävät olevansa oikeita henkilöitä.
Voimme kerätä ja analysoida virheellistä tietoa sivustomme käytöstä, mikäli sellaista ilmenee, tätä käytämme kehittämään palvelujamme. Tämän jälkeen mitään tietoja ei säilytetä.

 

Kenelle tietoja mahdollisesti jaetaan

Vaadittavat tiedot voidaan jakaa asianosaisille työntekijöille jotka tarvitsevat tiedot pystyäkseen toimimaan työtehtävissään (esim. laskutus tai asiakaspalvelu) ovat oikeutettuja tunnistettaviin henkilötietoihin.

Käytämme ulkopuolista kuljetusyritystä tilausten toimittamiseen ja maksua käsittelevää yritystä tilausten sekä palveluiden laskuttamiseen. Kyseiset yritykset eivät jaa, säilytä tai käytä tunnistettavia henkilötietoja muihin tarkoituksiin kuin tilaustasi tai pyyntöäsi koskeviin.
[Bambora PayForm] [Direct Bank Transfer] [Posti] [UPS]

 

Mitä vaihtoehtoja sinulla on käytettävissä?

Sinulla on oikeus tietää henkilötietojesi käsittelystä.
Sinulla on oikeus päästä käsiksi henkilötietoihisi, jos sellaisia tietoja on saatavilla.
Oikeus korjata mahdolliset puuttelliset tai virheelliset tiedot.
Oikeus poistaa tiedot, voit pyytää poistamaan henkilötietosi, jos niitä ei enää ole syytä säilyttää käynnissä olevan prosessin vuoksi.
Oikeus rajoittaa prosessointia, sinulla on oikeus rajoittaa henkilötietojesi prosessointia.
Pääset käsiksi tietoihisi sivustollamme käyttäjätilisi kautta tai pyytämällä muutosta henkilötietoihisi sivustomme yksityisyys-osiosta.
Voit koska tahansa perua, minkä tahansa yhteyden meihin. Tämän teet ottamalla meihin yhteyttä sähköpostitse tai soittamalla, yhteystiedot löytyvät sivustoltamme.

 

Ajanjakso tietojesi säilyttämiseen

Me säilytämme tietojasi niin kauan kun on tarve, riippuen siitä mihin tarkoitukseen tietosi kerättiin ja prosessoitiin tai mikä lain mukaan on tarpeellista. Tämän jälkeen tiedot poistetaan tai hävitetään.

 

Turvallinen Tiedonsiirto

Me välitämme turvallisuudestasi ja ryhdymme varotoimenpiteisiin jotta tietosi ovat turvassa, käytämme asianmukaisia teknillisiä, järjestöllisiä ja hallinnollisia turvallisuustoimenpiteitä jotta voimme suojella meille annettuja tietoja.

 

Linkit

Tämä sivusto sisältää linkkejä muille sivustoille. Huomioithan että me emme ole vastuussa kyseisten sivujen sisällöstä tai muiden sivustojen yksityisyyskäytännöistä. Me kehotamme käyttäjiä olemaan asiasta tietoisia kun he siirtyvät pois meidän sivustoltamme.

 

Evästeet?

Eväste on pieni tiedosto joka tallentuu tietokoneesi tai mobiililaitteesi selaimeen käydessäsi verkkosivuilla, se palautuu seuraavilla käynneillä tarkistaakseen tai palauttaakseen tietoa.

Käydessäsi sivustollamme annat suostumuksesi ja hyväksyt evästeemme, voit poistua koska tahansa tai poistaa evästeet selaimeltasi.

 

Miksi käytämme evästeitä?

Me käytämme evästeitä asettaaksemme toivotun kielen käydessäsi sivustollamme.
Me käytämme evästeitä kun kirjaudut sisään sivustollemme.
GDPR evästeet jotka ovat tallennettu ’sallitut’ evästeet ja ’hyväksytyt’ evästeet auttavat välttämään turhia ilmoituksia ja tarkistamaan annetut hyväksynnät.
Verkkokaupassamme käytämme muutamia evästeitä mukavoittaaksemme saatavilla olevia toimintoja, ostoskori evästeet sallivat ostoskorisi muistamaan tuotteita sivujen vaihtamisen välissä ja viimeksi katsotut evästeet sallivat tuotteiden uudelleen katsomisen myöhemmin.

Kirjautumalla sisään kolmansien osapuolten kautta kuten Facebook, PayPal tai Google Plus voivat jättää jälkeensä omat evästeensä. Voit lukea lisää kyseisten toimioiden lähestymistavasta koskien evästeitä tai yksityisyyskäytäntöjä heidän verkkosivuiltaan.

 

Kolmansien osapuolten sulautettu sisältö

Turun Hopea Oy voi sulauttaa sisältöä ulkopuolisilta kolmansilta osapuolilta sivustollamme, esimerkkinä muttei rajoitettuna YouTube, Facebook, Instagram tai Google.
Voit lukea lisää heidän lähestymistavastaan koskien evästeitä tai yksityisyyskäytäntöjä heidän verkkosivuiltaan.

 

Miten hallinnoida tai poistaa evästeitä

Voit asettaa selaimesi sallimaan tai hylkäämään evästeet. Jos valitset evästeiden hylkäämisen, voit silti käyttää sivustoamme ja joitain palveluita.

Huomioithan että rajoittamalla tai hylkäämällä evästeet voi olla vaikutus sivuston toimivuuteen. Useat interaktiiviset toiminnot, joita sivustomme tarjoaa, ovat riippuvaisia evästeistä ja niiden hylkääminen tai estäminen voivat torjua palveluita toimimasta tai vähentää niiden käytännöllisyyttä.

Eri selaimet voivat käyttää eri metodeja evästeiden hallinnoimiseen tai niiden poistamiseen.
Ole hyvä ja noudata alla olevien linkkien ohjeistuksia, suoraan selainten valmistajilta, konfiguroidaksesi selaimesi ohjeiden mukaisesti.